Royal Canin kutyatáp, állatorvosi kutyatáp, állatorvosi Royal Canin
Royal Canin HypoallergenicRoyal Canin Adult Large DogRoyal Canin AdultRoyal Canin JuniorRoyal Canin Junior

Royal Canin kutyatápok

Ezen speciális táplálkozási igényeket kielégítő tápok ugyan nem vényköteles készítmények, de kizárólag állatorvosi javaslatra, állatorvosunkkal történő konzultációt követően vásárolhatóak meg rendelőnkben illetve PetShopunkban.

Kategória:

A ROYAL CANIN® több mint 40 éves története során innovációs tevékenységük középpontjában mindig az állatok álltak. Táplálási megoldásaik mindegyikének kiindulópontja a kutyák és a macskák egészségének és jóllétének biztosítása.

Elkötelezett amellett, hogy kedvenceiknek optimális minőségű termékeket nyújtsanak. A ROYAL CANIN® az Egészséges Táplálás úttörőjeként mindig az egyes állatok konkrét szükségleteihez igazított táplálási megoldásokat dolgozott ki, melyek tökéletesen illeszkednek a kutyák és a macskák életkorához, életstílusához, élettani vagy kórtani állapotához, sőt még reprodukciós státuszához is.

Ezen speciális táplálkozási igényeket kielégítő tápok ugyan nem vényköteles készítmények, de kizárólag állatorvosi javaslatra, állatorvosunkkal történő konzultációt követően vásárolhatóak meg állatorvosi rendelőnkben illetve PetShopunkban.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Royal Canin kutyatápok” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük